Hier is de snor van water van onze door Haarlem varende elektrische sloep te zien. De ideale sloep voor een rondvaart

Hoe boekt u een culturele en avontuurlijke vaartocht door Haarlem ?

Voor het boeken van een speciale gelegenheid, maatwerk of een heel gezelschap tegelijk,  is persoonlijk contact opnemen de beste koers! GEWOON BELLEN DUS!!

Daarnaast kun je HELEMAAL ONDERAAN DEZE PAGINA  in onze agenda ook direct boeken voor één van onze thema vaartochten. LEES DE PAARSE TEKST HIERONDER DAN EERST!!! 

Door technische problemen op de website is reserveren per persoon in de boekingsagenda niet mogelijk. Er kan via de website alleen een reservering voor de hele boot  gemaakt worden. Bij minder dan 9 personen wordt dat duurder dan gewoon bellen of e-mailen om te reserveren. Bij 10 personen kan het iets goedkoper uitvallen om hieronder te boeken.

Maar nogmaals, bellen daarvoor is makkelijker!!

DE AGENDA IS MOMENTEEL UNDER CONSTRUCTION. HET IS MOGELIJK DAT U NA HET MAKEN VAN EEN RESERVERING HIER OP DE WEBSITE TOCH DOOR ONS GEBELD WORDT, DAT DIE DATUM EN TIJD AL VIA DE TELEFOON IS GEBOEKT.

Naast de schipper kunnen nog 10 personen ruim zitten.

KINDEREN onder de 8 jaar tellen als halve zitplaats, Per twee kinderen minimaal één begeleidende volwassenen. (Geen diploma dan zwemvest verplicht! Stuur een email voor reserveren van een zwemvest. Zie ook bij 'Tips voor een geslaagde vaartocht' Hier vind je alles over zwemvesten.

ANNULEREN:  Bij slecht weer kunt u annuleren. Klik hier voor onze annuleringsvoorwaarden. Als de Corona maatregelen weer strenger worden kun je in dat geval kosteloos annuleren.

 

Tips en Voorwaarden: 

Voor onzelf en onze klanten heben we zo duidelijk mogelijke voorwaarden opgesteld. We horen het graag als je daar vragen over hebt of verbeteringen wil voorstellen. 

Ook kun je onze tips bekijken om te zorgen dat het voor iedereen een leuke ervaring wordt,