Reactie plaatsen

Reacties

margreet genuit
10 maanden geleden

Ter gelegenheid van ons 40 jarig huwelijk een heerlijke vaartocht gemaakt. Die werd voorafgegaan door eveneens heerlijk gebak met koffie in de schaduw in een prachtige tuin. We hebben genoten van de kennis van Robert, het voorgedragen gedicht en de elektrische boot. Robert en Esther, bedankt, jullie vaartochten zijn zeer aan te bevelen!

Barbera
2 jaar geleden

Ik heb een heerlijke vaartocht gehad op het Spaarne en in Haarlem. Prachtige weilanden gezien en mooie architectuur waarbij verteld werd wat het was of van wie het huis geweest was. Leuke weetjes. Interessant!
Vervolgens een heerlijke high tea in de woonark met allemaal dames. Verukkelijk!! Zelf gebakken en zelf gemaakte hapjes, hartig en zoet.
Al met al een heel gezellig uitje, kan het iedereen aanbevelen!

Nienke
3 jaar geleden

Heerlijke boottocht gehad!
Een prachtige stille boot, goede kapitein, heel veel leuke informatie gekregen, mooie route gevaren, heerlijke hapjes gegeten.
Aanrader!

Severine Bakker
3 jaar geleden

We hebben vanmiddag een heerlijke rondvaart gehad door Haarlem. We troffen het super met het weer. Wat kan Robert leuk vertellen over alles wat we onderweg tegenkwamen. We hebben allen genoten, van ons 13 jaar oude neefje tot onze vader van 75!!! Een topmiddag! Geweldig bedank!!

Angelique
3 jaar geleden

Vandaag heerlijke lunch genoten van Robert en Esther op hun woonboot op een prachtige plek. Daarna heeft Robert ons met de comfortabele sloep mooie plekken en gebouwen laten zien met bijbehorende verhalen. Zeer aan te raden met deze hartelijke en enthousiaste gastvrouw en gastheer/schipper!

Marjolijn Duker
3 jaar geleden

Wat hebben we een fantastische boottocht gehad ! Schipper Robert vertelde 100 uit over architectonisch Haarlem , de koffie met veel lekkers van Esther smaakte ons prima en het weer werkte ook nog een boven verwachting mee! Dag met een gouden randje en zeker voor herhaling vatbaar !
Dank jullie wel !

Helga De Beus
3 jaar geleden

Wat een super tocht! Eerst een mega uitgebreide koffie gedronken op de woonboot van Robert en Esther. Wat een een uitzicht😍
Daarna een vaartocht over het spaarne. Al mega veel keer gedaan met een gehuurd sloepje, maar jeetje dit is 100 keer leuker met alle weetjes die Robert ons vertelde over de architectuur van Haarlem.
We gaan zeker nog een keertje mee met een ander thema. De tuinen lijkt ons ook super gaaf, of vogels kijken, of van de winter😍
Nu al zin in een volgend tochtje.

Golden Girls
3 jaar geleden

Wij 5 vrouwen hebben met Robert (de schipper) een onvergetelijke vaartocht gemaakt. Hij weet ook boeiend te vertellen over de geschiedenis van Haarlem/Heemstede en alle huizen met prachtige tuinen. Ook de uitgebreide koffietafel van Esther was grandioos en boven verwachting met alle zelfgemaakte hapjes. Kortom een SUPER aanrader voor een heel bijzonder uitje. Dikke 10 voor Robert & Esther.

Inge van Halm
3 jaar geleden

Wat hebben wij een fantastische fijne dag gehad. Wij, de Golden Girls, werden bij het theehuis opgehaald door Robert met zijn riante elektrische boot de Aqua Volta. Hij bracht ons naar zijn woonark, wat een prachtige plek, waar Esther ons opwachtte met een heerlijke "aangeklede" koffie. We hebben zelfs de overheerlijke pruimen uit eigen tuin geproefd. Wat een fijn begin van onze dag. Daarna stapten we weer in de boot en Robert heeft ons tijdens de vaartocht de leukste en interessantste verhalen verteld over huizen, buitenplaatsen en mensen. Heel erg de moeite waard. We werden bij het theehuis Cruquius weer afgezet en daar hebben we de rest van de middag, mede door het heerlijke weer, doorgebracht. Het was een super heerlijke dag.
Dank Robert en Esther voor vaartocht en uitgebreide koffie en ook de bediening van het theehuis bedankt. Hartelijke groet Inge

Joke Timp
3 jaar geleden

Super gezellige boottocht gehad met vrienden op 24 juli. Heerlijke hapjes uit de keuken van Esther voor onderweg. Robbert wist veel te vertellen over de mooie Villa’s die we tegen kwamen. Een aanrader. Wij gaan beslist nog een keer.