Reactie plaatsen

Reacties

Nienke
7 maanden geleden

Heerlijke boottocht gehad!
Een prachtige stille boot, goede kapitein, heel veel leuke informatie gekregen, mooie route gevaren, heerlijke hapjes gegeten.
Aanrader!

Severine Bakker
8 maanden geleden

We hebben vanmiddag een heerlijke rondvaart gehad door Haarlem. We troffen het super met het weer. Wat kan Robert leuk vertellen over alles wat we onderweg tegenkwamen. We hebben allen genoten, van ons 13 jaar oude neefje tot onze vader van 75!!! Een topmiddag! Geweldig bedank!!

Angelique
9 maanden geleden

Vandaag heerlijke lunch genoten van Robert en Esther op hun woonboot op een prachtige plek. Daarna heeft Robert ons met de comfortabele sloep mooie plekken en gebouwen laten zien met bijbehorende verhalen. Zeer aan te raden met deze hartelijke en enthousiaste gastvrouw en gastheer/schipper!

Marjolijn Duker
9 maanden geleden

Wat hebben we een fantastische boottocht gehad ! Schipper Robert vertelde 100 uit over architectonisch Haarlem , de koffie met veel lekkers van Esther smaakte ons prima en het weer werkte ook nog een boven verwachting mee! Dag met een gouden randje en zeker voor herhaling vatbaar !
Dank jullie wel !

Helga De Beus
9 maanden geleden

Wat een super tocht! Eerst een mega uitgebreide koffie gedronken op de woonboot van Robert en Esther. Wat een een uitzicht😍
Daarna een vaartocht over het spaarne. Al mega veel keer gedaan met een gehuurd sloepje, maar jeetje dit is 100 keer leuker met alle weetjes die Robert ons vertelde over de architectuur van Haarlem.
We gaan zeker nog een keertje mee met een ander thema. De tuinen lijkt ons ook super gaaf, of vogels kijken, of van de winter😍
Nu al zin in een volgend tochtje.

Golden Girls
9 maanden geleden

Wij 5 vrouwen hebben met Robert (de schipper) een onvergetelijke vaartocht gemaakt. Hij weet ook boeiend te vertellen over de geschiedenis van Haarlem/Heemstede en alle huizen met prachtige tuinen. Ook de uitgebreide koffietafel van Esther was grandioos en boven verwachting met alle zelfgemaakte hapjes. Kortom een SUPER aanrader voor een heel bijzonder uitje. Dikke 10 voor Robert & Esther.

Inge van Halm
9 maanden geleden

Wat hebben wij een fantastische fijne dag gehad. Wij, de Golden Girls, werden bij het theehuis opgehaald door Robert met zijn riante elektrische boot de Aqua Volta. Hij bracht ons naar zijn woonark, wat een prachtige plek, waar Esther ons opwachtte met een heerlijke "aangeklede" koffie. We hebben zelfs de overheerlijke pruimen uit eigen tuin geproefd. Wat een fijn begin van onze dag. Daarna stapten we weer in de boot en Robert heeft ons tijdens de vaartocht de leukste en interessantste verhalen verteld over huizen, buitenplaatsen en mensen. Heel erg de moeite waard. We werden bij het theehuis Cruquius weer afgezet en daar hebben we de rest van de middag, mede door het heerlijke weer, doorgebracht. Het was een super heerlijke dag.
Dank Robert en Esther voor vaartocht en uitgebreide koffie en ook de bediening van het theehuis bedankt. Hartelijke groet Inge

Joke Timp
10 maanden geleden

Super gezellige boottocht gehad met vrienden op 24 juli. Heerlijke hapjes uit de keuken van Esther voor onderweg. Robbert wist veel te vertellen over de mooie Villa’s die we tegen kwamen. Een aanrader. Wij gaan beslist nog een keer.

Fam. Geerlings
10 maanden geleden

Wat hebben wij een fantastische dag gehad voor ons 25-jarig huwelijk. Super goed geregeld allemaal. Echt een aanrader.😀👍

Heleen en Ronald
een jaar geleden

Als verjaardagsverrassing gingen we samen varen met lekker hapjes en verse koffie aan boord. De schipper Robert vertelde over de huizen waar we langs kwamen. Veel over architectuur, maar ook over de bewoners van nu en vroeger. Lekker rustig verteld en soms ook wat leuke weetjes. Langs mijn ouderlijk huis gevaren- als echte Haarlemmer toch ook weer nieuwe dingen gezien. Het was ontspannen en interessant. zelfs voor de zon was gezorgd! Wij vonden het echt heel erg leuk om Haarlem vanaf het water te zien en beleven.