Reactie plaatsen

Reacties

Joke Timp
2 dagen geleden

Super gezellige boottocht gehad met vrienden op 24 juli. Heerlijke hapjes uit de keuken van Esther voor onderweg. Robbert wist veel te vertellen over de mooie Villa’s die we tegen kwamen. Een aanrader. Wij gaan beslist nog een keer.

Fam. Geerlings
5 dagen geleden

Wat hebben wij een fantastische dag gehad voor ons 25-jarig huwelijk. Super goed geregeld allemaal. Echt een aanrader.😀👍

Heleen en Ronald
2 maanden geleden

Als verjaardagsverrassing gingen we samen varen met lekker hapjes en verse koffie aan boord. De schipper Robert vertelde over de huizen waar we langs kwamen. Veel over architectuur, maar ook over de bewoners van nu en vroeger. Lekker rustig verteld en soms ook wat leuke weetjes. Langs mijn ouderlijk huis gevaren- als echte Haarlemmer toch ook weer nieuwe dingen gezien. Het was ontspannen en interessant. zelfs voor de zon was gezorgd! Wij vonden het echt heel erg leuk om Haarlem vanaf het water te zien en beleven.

Wubbo de Boer
een jaar geleden

We hebben een hele leuke architectuur tocht door Haarlem gemaakt. Robert vertelt en weet er veel over. Daarbij was hij zeer aardig en sympathiek. Het ‘toetje’ in de vorm van een high tea was een welkome verrassing. Het hele arrangement is een absolute must als je Haarlem bezoekt.

Margo
een jaar geleden

Wij vormen al heel wat jaren een wandelgroepje. Aangezien dit jaar een speciaal jaar voor ons is, (we zijn of worden allemaal 70 jaar), wilden we dit op een bijzondere manier vieren. En dat hebben we dus ook gedaan.
Robert en Esther hebben ons een geweldige dag bezorgd:

Ontvangst in de tuin met uitgebreide lunch, daarna ruim 1 ½ uur gevaren o.a. door het Spaarne met als afsluiting een extra tochtje door Heemstede naar de Zandvaartkade, waar 4 van ons zijn opgegroeid, dus puur nostalgie voor ons, maar héél leuk.

Robert en Esther ontzettend bedankt voor jullie gastvrijheid en jullie enthousiasme.

Heel veel succes en wie weet tot ziens.

Margo

robert Kniese
een jaar geleden

Wegens per ongeluk wissen zijn de onderstaande reacties als één bericht teruggeplaatst.


3 dagen geleden
Mooie speciale Spaarne architectuur tocht gevaren met onze schipper Robert. Met heel veel informatie en gedichten genoten wij van deze mooie vaart. Daarvoor hadden wij al genoten van een bijzonder goed verzorgde lunch van Esther en onze schipper. Alles was met veel zorg gemaakt en werd ook aan tafel met details opgediend. Groot compliment voor lunch en mooie vaart!!

Greet
14 dagen geleden
In één woord KLASSE!
Met de zon en de wind in je haren, heerlijk met AquaVolta op het Spaarne varen.
Schipper Robert is een uitstekende gastheer en vertelt je in ruim anderhalf uur heel veel over de Heemsteedse en Haarlemse architectuur.

Angela Jarms
16 dagen geleden
Een zwoele zomeravond
liet Robert ons de mooie en ingteressante kanten van Haarlem zien.
Omdat drie meiden uit Duitsland kwamen,kon Robert in ook in verdienstelijk duits goed uitleg geven.

Wij hadden een plezierige avond. Er kwam een honigzoete melon op tafel als extratje.
Dank Angela.

Tanja
een maand geleden
Wij, vier schoonzussen kijken terug op een fantastische middag op en aan Het Spaarne. Vooraf genoten we van de heerlijke zelfgemaakte lunch. De vaartocht was ontspannen en voor mij een feest van herkenning met Het Spaarne uit mijn jeugd. Maar ook mijn schoonzusjes hebben echt genoten! Robert heeft zoveel verhalen, geweldig. Bedankt voor de lieve ontvangst Robert en Esther, het was een onvergetelijke ervaring!

Oscar & Marga
2 maanden geleden
Leuke vaartocht met klein gezelschap vanwege de Corona. Omdat de sloep elektrisch is, geen motorgedreun waardoor we gezellig konden praten. Heerlijke uitgebreide lunch gehad, mooie verhalen over de architectuur aan het water. Prachtige, comfortabele boot. Zeker aan te bevelen en voor herhaling vatbaar!

Paul
9 maanden geleden
Mooie website Esther/Robert
dick
10 maanden geleden
we hebben ons eind van de middag naar de stad laten varen om daar bij de jopenkroeg wat te drinken. kregen onderweg leuke uitleg over de gebouwen waar we langs voeren. na enige tijd weer teruggevaren. ondanks de regen kwamen we droog aan en de boot was idyllisch verlicht. zeker nog eens voor herhaling vatbaar.
bedankt Robert.

Roselle, Els en Wilna
10 maanden geleden
Wat een prachtig verjaardagcadeau. Een vaartocht met Robert. Veel informatie. Leuke verhalen en een mooi gedicht! Lekkere warme kleedjes én de zon.
Alles prima verzorgd. Als afsluiting een heerlijke lunch. Topmiddag gehad. Dank daarvoor.

Trees Groen
een jaar geleden
Zondag 15-09(2019) een mooie vaartocht met de sloep;
wij en onze gasten genoten van het heerlijke weer en de
mooie anekdotes van schipper
Robert; vooraf koffie + lekkers en na afmeren heerlijk
gelunched; alles top’ geregeld!

Chris
een jaar geleden
Heb je binnenkort een bedrijfsuitje? Overweeg dan zeker om een 'Tour de Haarlem' te maken met stuurman Robert. Op dinsdag 3 september vormde het vaarwater van Haarlem in combinatie met het zonnetje een prachtig decor. Onder het genot van hapjes en drankjes vertelde Robert gepassioneerd verhalen over gebouwen, architectonische woonhuizen en kerken die we onderweg passeerden. Het was erg gezellig en de sfeer was erg goed, waarvoor dank! Zeker aan te raden.

Marlieke
een jaar geleden
Een fijne vaartocht door Haarlem met goede verhalen over de bezienswaardigheden vanuit het water door Robert. De stad biedt veel moois en dat hebben we allemaal kunnen zien! De vaart was goed verzorgd en het weer was top. Al bij al een heerlijke dag!
Yellow Communications
een jaar geleden
Wij maakten als team een rondvaart met de Aqua Volta door het prachtige Haarlem. We kregen heerlijke zelfgemaakte hapjes en schipper Robert had veel interessante verhalen te vertellen. Een aanrader voor ieder bedrijf!

Ria en drie dochters
een jaar geleden
14 augustus 2019
Een absolute aanrader! Onthaasten in het kwadraat! Wat hebben we genoten! Last-minute had ik besloten om met mijn drie tienerdochters een vaartocht bij Aquavolta te maken in mijn geboortestad, waaruit ik 30 jaar geleden ben vertrokken. Wat een belevenis! Een gastvrij ontvangst, koffie en lekkere hapjes, een superdeluxe boot, een ontspannen, leerzame, vermakelijke boottocht, en tot slot een heerlijke lunch. Het mooie weer kregen we er onverwacht bij cadeau. Schipper Robert vertelde de kleurrijke verhalen over Haarlem aan het water, gooide er op z’n tijd een grap doorheen, en zo nu en dan kwam hij met een gevoelig gedicht. Prachtig! De emoties gierden door mijn lijf tijdens de ‘vaartrip down memorie lane’ door de grachten van Haarlem voor mij en mijn meiden, die de stad nooit zo gezien hadden. Ze stonden zelfs alle drie een poosje aan het roer, hoe leuk is dat? Het is nu alweer een paar weken later en we hebben het er nog over. Onvergetelijk. Bedankt Aquavolta, Robert en Esther, we zullen ons deze dag nog lang heugen.

Hans Trossel
een jaar geleden
Op zondag 1 september 2019 ons eerste bedrijfsuitje met de mannen van Uitvaartservice Saluto. De ontvangst door Robert en Esther was hart verwarmend op deze mooie locatie aan het Spaarne. Eerst koffie met kleine smaakvolle koek soorten. Vervolgens een korte uitleg van Robert onze stuur man wat ik had de activiteit nog niet bekend gemaakt het moest een verrassing zijn voor de mannen. En dat is het ook helemaal gelukt. Vanaf de woonboot direct aan boord en de stemming zat er gelijk goed in mede door de boeiende verhalen van Robert over de gebouwen en architectonische woonhuizen. Een paar mooie gedichten tussen door en vers fruit aan boord maakten vaartocht compleet. Aangekomen na de vaartocht met goed weer stond er een fantastische lunch klaar met veel verse producten verzorgt door Esther en niet was te veel of ontbrak. Robert en Esther chapeau en dank namens mij en de mannen van Saluto. Kortom een echte aanbeveling en de moeite waard! Aqua Volta *****

C.de Graaff
een jaar geleden
Op 1 september met uitvaartservice Saluto een vaartocht gemaakt in de prachtige fluisterboot over het Spaarne en door de stad Haarlem. De eigenaar Robert Kniese vertelde veel over vele historische huizen die we passeerden. Ook vertelde hij diverse gedichten die te maken hadden met lokatie die we passeerden. Voordat we gingen starten met varen genoten wij van een heerlijk kopje koffie en daarbij een heerlijke versnapering. Na de boottocht genoten we een heerlijke lunch. Het was een onvergetelijke ervaring.
Cees de Graaff


Tom
een jaar geleden
Mijn moeder van 88 verrast met leuke tocht door Haarlem en Heemstede in de comfortabele en stille boot van Aqua Volta. De lieve gastvrouw, de deskundige schipper en de heerlijke versnaperingen hebben ons maximaal laten genieten van onze eigen omgeving. Absolute aanrader!

Lex Eliens
een jaar geleden
Was een heerlijke vaartocht met een vriendengroep over het Spaarne. Robert is de bekwame stuurman van een muisstil, prachtig vaartuig en een boeiend verteller, die zich voegt naar het gezelschap en niet met een riedel verhaaltjes zijn programma afloopt. De hapjes aan boord waren goed, de gerechten na afloop zelfs voortreffelijk.
Van harte aanbevolen!

fam.van Velzen
een jaar geleden
Met kinderen en kleinkinderen een leuke vaartocht gemaakt met Robert vanaf Theehuis Cruquius. Na de koffie met heerlijk gebak zijn we aan boord gegaan van de sloep van Robert. We voeren over Het Spaarne naar Haarlem tot aan de Droste fabriek. Vandaar terug door een mooie zijtak met prachtige huizen en tuinen. Leuk om vanaf het water binnen te gluren. De twee kleinzonen mochten van Robert het roer overnemen en hadden daardoor de dag van hun leven. Robert is een vriendelijke gastheer die tijdens de vaartocht leuke anekdotes vertelde over de route en daarbij leuke gedichten voordroeg. Zelfs de jongere kinderen vonden die gedichten grappig. Al met al een zeer geslaagde zondag op het water!

Denice
een jaar geleden
Superleuke tocht gehad langs het prachtige Haarlem en Heemstede. Eten en drinken ook uitstekend verzorgd! Een aanrader!

Ellis
een jaar geleden
Samen met kinderen en kleinkinderen vanaf Theehuis Cruquius een leuke vaart gemaakt op Het Spaarne en door Haarlem. Robert vertelde mooie verhalen en las leuke gedichten voor over de route. Een leuke combinatie van varen en lunchen in het Theehuis.

Herman
een jaar geleden
Verwennerij, op zaterdag 3 augustus werden wij ( een vriendengroep van 6 personen uit Brabant ) om 10.30 hartelijk ontvangen door Robert en Ester met wat zou zijn een kopje koffie thee met iets erbij. Dat laatste was een enorme keuze uit verse zelf gemaakte taart puntjes en eenhaps zoeterijen. Dit had eigenlijk de lunch al kunnen zijn. Gelukkig geen keuze stress gehad er was meer dan voldoende.
Daarna ingescheept in de voor ons luxe elektrische sloep. Wij zijn allemaal boot eigenaren met verbranding motoren en wat is dit dan rustig varen. We mochten zelfs een stukje sturen.
Het was een thematocht van architectuur langs het water en wonen op en aan het water met extra aandacht op de mooi aangelegde tuinen.
Robert wist ons de hele tocht bij de les te houden door zijn enthousiaste manier van uitleg.
Zelfs nog een stukje avontuur in de vorm van hoe laag kan een brug zijn en passen wij daar nog wel onder. Laten we zeggen een lesje in nederigheid.
Een super mooie tocht met als afsluiting een lunch gemaakt door gastvrouw
Ester.
Wat een keuze en alles super vers, dat was lang geleden dat we zo lekker gesmikkeld hadden. En komend vanuit het bourgondisch brabant zijn we best wat gewent.
Een top dag en we weten nu veel meer over prachtig Haarlem.
Dus Robert en Ester bedankt voor alle goede zorgen, echt top.
Na dit alles hebben we ons hotel in Oostzaan opgezocht om uit te buiken en alles de revenu te laten passeren.

Peter van Riel
een jaar geleden
Gistermiddag, 28 juli, van een heerlijk arrangement mogen genieten; hartelijke ontvangst met koffie, thee en allerlei lekkers . . . heerlijk!
Een verrassende vaartocht in een comfortabele sloep, met
leuke verhalen en anekdotes
door schipper Robert. Haarlem
herbeleefd op het water!
Terug aan wal een (h)eerlijke
lunch, wat een verwennerij!

Liesbeth
een jaar geleden
Zaterdag 13 juli een geweldige boottocht gemaakt met vooraf een heerlijke lunch. Echt een aanrader!
Esther Steegmans
een jaar geleden
Op 2 juni hebben wij een enorme leuke boottocht gemaakt .De fluisterboot is heerlijk stil zodat je de interessante ,leuke verhalen van de schipper Robert goed kan horen. Het was voor mijn familie een verrassingskado omdat wij wat te vieren hadden. Iedereen vond het een zeer geslaagde, mooie tocht door Haarlem. De boot zit comfortabel met kussens op de banken en in je rug. Robert is erg flexibel wat door ons zeer gewaardeerd werd. Dus mocht je een origineel uitstapje willen dan ben je bij Robert en Esther aan het goede adres!!

Cees en Lotty
een jaar geleden
Dinsdag 4juni samen met familie een geweldige tocht over het Spaarne gemaakt. Na een super gezellige ontvangst door Esther en Robert, ingescheept in hun comfortabele sloep om mijn geboorte stad eens op een andere wijze te zien. Het geheel heeft voor ons aan alle verwachtingen voldaan en is absoluut aan te bevelen voor een geslaagd familie uitje.

Jacinta Schepers
een jaar geleden
Wat een geweldig een uitnodigende website!
Jullie enthousiasme spat er van af. Ik hoop er een keer gebruik van te maken! 😊😊😊Jacinta

Bart
een jaar geleden
Mooie en interessante tocht gemaakt met Robbert, daarna lekkere hapjes bij hen aan boord. Fijn dat de sloep zo stil is, je kan gewoon met elkaar praten.

Marijke Soeterbroek
een jaar geleden
Gisteren 4 Juni, een heerlijke
relaxte vaartocht over het Spaarne en door Haarlem gemaakt. Waarbij Robbert de schipper onze diverse mooie gedichten voorlas en vertelde over de mooie gebouwen en huizen langs het water. een aanrader.

Ton Apon
een jaar geleden
Zeer onderhoudende vaartocht gemaakt met de mooie sloep over het Spaarne en diverse grachten, aaneengeregen met aansprekende gedichten. Afgesloten met feestelijke en goed verzorgde lunch.

Tom Hogendoorn
een jaar geleden
Het was zaterdag best koud op het water maar met warme kleding, een hete kop thee onderweg en met dekentjes hielden we het warm en trotseerden een enkele hagelbui en scheen tussendoor ook de zon. Een schitterende vaartocht over het Spaarne en door de Haarlemse grachten. Schipper Robert verrijkt de tocht met gedichten en verhalen van historie en architectuur, waardoor je Haarlem vanuit een andere dimensie ziet. Na afloop thee met veel lekkers erbij. Voor herhaling vatbaar!
Kees van Veenendaal en
Conny Rosier
een jaar geleden
Wij hebben het gedichtenarrangement gedaan. Ondanks het koude weer een geweldige tocht met heel mooie gedichten die door de stilte van de Aquavolta helemaal tot hun recht kwamen. Onverwachte bonus: geïnspireerde vertellingen van de schipper over landschap en architectuur langs het Spaarne. Daarna door de schippersvrouw zelfgebakken zoet en hartig met thee/koffie/bier/wijn in de woonboot, die op elektrisch gebied een symbiotische relatie heeft met de Aquavolta. Wij kenden de andere passagiers van te voren niet, maar hebben tijdens de vaart en daarna prettig kennisgemaakt. Wij gaan dit vaker doen! Rustgevend, leerzaam en gezellig.

Ingeborg
een jaar geleden
De elektrische sloep met schipper Robert is echt een aanrader voor een leuke, ontspannen en informatieve rondvaart door Haarlem. Met heerlijke koffie en iets lekkers van Esther.

Marian
een jaar geleden
Wat 'n gastvrijheid en warm welkom! Een heerlijke vaartocht op het Spaarne door Haarlem, met zelf gebakken koekjes en 'n kop thee in jullie mooie stille sloep. Een genot om met jullie mee te varen. Een aanrader!

France Grandbois
een jaar geleden
Genoten van de heerlijke, persoonlijke en originele boottocht over het Spaarne met volop verassende info van Robert.... niet te missen de gastvrijheid en de taart van Esther in hun prachtige en zonnige woonboot😊 Doen !!

monique
een jaar geleden
Beste Robert en Esther
Wat een prachtige site hebben jullie gemaakt! We hebben al vele tochtjes met jullie mogen maken en hebben alle vertrouwen dat jullie bedrijf een succes wordt en dat nog veel mensen zullen genieten van jullie enthousiaste en gastvrije aanpak.
Voorwaarden / Tips voor een geslaagde vaartocht / Annuleren
© 2019 | Aqua Volta